Rólunk

Cégünk a feldolgozóipar minden ágát érintő fel és letekercselési technológiájával, az anyagok vágásának különböző módszereivel és gépek gyártásával foglalkozik.

Rólunk

Szeretnénk bemutatni Önöknek a cégünket, amely a feldolgozóipar minden ágát érintő fel és letekercselési technológiájával, az anyagok vágásának különböző módszereivel és gépek gyártásával foglalkozik. A társaságot Dél-Morvaország erős gépipari hagyománnyal rendelkező részében alapították.

A megbízható beszállítók, a nagy raktárkészlet és a saját gyártás kiemelkedően nagy rugalmasságot biztosít a cég részére az Ön igényeinek kielégítése során.

Az elmúlt évek során számos különböző iparág számára készítettünk magas minőségű és megbízható komponenseket, valamint gépeket, amelyek hozzájárulnak vásárlóink hatékonyabb és eredményesebb működéséhez.

Folyamatosan követjük az ipar fejlődését és az innovatív megoldásokat beépítjük az egyes termékeinkbe. Amennyiben megbízható és magas minőségű gépgyártó céget keres, amely egyéni megközelítést és hatékony megoldásokat nyújt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szívesen segítünk az egyes komponensek és a gépek gyártása terén, legyen szó akár a szabványos termékeink gyártásáról a kínálatunkból vagy akár egyedi komponesek és gépek gyártásáról méretre szabva az Önök igényeihez igazodva.

Golpretech számokban

11342
kilométert utazunk havonta az ügyfeleinkhez
836
légtengelyt szállítottunk le a tavalyi évben ügyfeleinknek
6000
tonna acélt dolgoztunk fel tavaly a gyártásban

Reméljük ezek a számok a jövőben tovább nőnek majd :)

Kapcsolatfelvétel