Termékek

Banánhengerek és elosztóhengerek

A banánhengereket az anyag kisebb gyűrödéseinek a kisimítására használják. Segítségével megelőzhető a gyűrödések, ráncok képződése. Gyakran használják az anyag feszítésére és kisimítására a vágás, nyomtatás, laminálás és egyéb folyamatok előtt, vagy az egyes levágott anyagcsíkok elkülönítésére a vágási folyamatot követően. A hengereket peremes (talpas) vagy karimás kivitelezésben kínáljuk.

A banánhengereket és az elosztóhengereket antisztatikus vagy kopásálló (antiabrazzív) gumibevonattal kínáljuk, illetve speciális krómozott fém szegmensekből készült kialakításban az élelmiszeripar számára. Az említett hengereket a vásárló igényeihez igazítva egyedi felületkezeléssel is el tudjuk látni.

Kínálunk gumibevonattal és különleges spirálcsiszolással ellátott elosztóhengereket is, amelyeket a műanyag fóliák és a nem szőtt textíliák hatékonyabb szétterítéséhez használják. A spirál alámetszése az anyag feszültségének hatására kifelé deformálódik a henger közepétől, így megakadályozza az anyag összenyomódását és a gyűrődések, ráncok kialakulását.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel