Csapágyak csuklós karimával

Műszaki adatok

 • nagyon könnyű be- és kirakni a tekercset a gépbe és ki a gépből a karima kinyitásával és a tekercs behelyezésével a pofákba
 • láb- és karimás kialakítás és kimenő tengely elérhető
 • gumiiparban és alternatív csuklós csapágyként a Boschert-től

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikáció

A biztonsági csuklós csapágyak lehetővé teszik a tekercs nagyon egyszerű be- és kirakodását a gépbe és a gépből a karima kinyitásával és a tekercs behelyezésével a pofákba. Egy kimenő tengely csapágya beépíthető hajtáshoz vagy fékezéshez. A standard változat 40 x 40 mm-es négyzet, más méreteket is kínálunk.

Minden csapágyhoz, láb- és karimakialakítás, valamint kimenő tengely pontosan az Ön specifikációi szerint kapható. A csapágyakat gyakran használják fel- vagy letekercselő állványokon, és mindenhol, ahol nyomatékot kell tengelyen átvinni.

A tárolótípusok négyzet felületén, négyzet 45 fokkal elforgatott átlón, kör-négyzet stb. A csapágyakat általában a gumiiparban és a Boschert billenőcsapágyainak alternatívájaként használják.

 • Fektesse le a négyzetet laposan - "U"

  Főleg a gumiiparban használják, nagy és nehéz tekercsekhez acél tamborokon. Ennél az elhelyezésnél gyakran problémás, hogy a tengelyt közvetlenül a billenő csapágyba ütjük.

 • A négyzet elhelyezése az átlón - "V"

  Ez az illesztés segít a darunak abban, hogy a tengely könnyen illeszkedjen a billenő csapágyba, megkönnyítve a kezelők munkáját, kiküszöbölve az állásidőt és növelve a termelékenységet.

 • Különleges kialakítás

  Billenőcsapágy közvetlenül beépített egyszerű pneumatikus vagy elektromágneses fékkel. Alkalmas azonnali felszerelésre a gépre.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel