Csapágyak elcsúsztatható karimával

Műszaki adatok

 • nagyon könnyű be- és kirakni a tekercset a gépbe és ki a gépből a karima kinyitásával és a tekercs behelyezésével a pofákba
 • láb- és karimás változatok kaphatók
 • ezzel a rendszerrel a tengely nem akad be a csapágyba, és nem kell kalapácsot használni a kinyitásához

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

A biztonsági csuklós csapágyak lehetővé teszik a tekercs nagyon egyszerű be- és kirakodását a gépbe és a gépből a karima kinyitásával és a tekercs behelyezésével a pofákba. Egy kimenő tengely csapágya beépíthető hajtáshoz vagy fékezéshez. A standard változat 40 x 40 mm-es négyzet, más méreteket is kínálunk.

Minden csapágyhoz, láb- és karimakialakítás, valamint kimenő tengely pontosan az Ön specifikációi szerint kapható. A csapágyakat gyakran használják fel- vagy letekercselő állványokban, és mindenhol, ahol nyomatékot kell tengelyen átvinni.

Az új húzóperemes megoldás nagyon népszerű és kényelmes. A zár egyszerű megnyomásával a kezelő visszahúzhatja a karimát és eltávolíthatja a tengelyt. Ennél a rendszernél a tengely nem akad be a csapágyba, és nem kell kalapácsot használni a nyitáshoz.

 • A négyzet elhelyezése az átlón - "V"

  Ez az illesztés segít a darunak abban, hogy a tengely könnyen illeszkedjen a billenő csapágyba, megkönnyítve a kezelők munkáját, kiküszöbölve az állásidőt és növelve a termelékenységet.

 • Speciális kerek négyzet alakú tároló - "VO"

  Ez az illeszkedés minimálisra csökkenti a vibrációt és a nagy sebességnél történő gördülést. A tekercs stabilabban bontakozik ki, mert az összes terhelés a körprofilra összpontosul, és a forgatónyomatékot egy négyzet továbbítja. Egy ilyen csapágy nem kopog, és szinte egyáltalán nem kopik.

 • Automatikus fejzárás

  Billenő csapágyak, amelyek elfordításkor mindig automatikusan záródnak, így 100%-ban meg tudják akadályozni a tengely kiesését a csapágyból. Ez egy tanúsított rendszer, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel