Oldalirányú elmozdulású csapágyak

Műszaki adatok

 • nagyon könnyű be- és kirakni a tekercset a gépbe és ki a gépből a karima kinyitásával és a tekercs behelyezésével a pofákba
 • lehetővé teszik a kezelő számára, hogy nagyon könnyen beállítsa a letekert anyag szélét oldalirányban.
 • láb- és karimás változatok is elérhetők

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

A biztonsági csuklós csapágyak lehetővé teszik a tekercs nagyon egyszerű be- és kirakodását a gépbe és a gépből a karima kinyitásával és a tekercs behelyezésével a pofákba. Egy kimenő tengely csapágya beépíthető hajtáshoz vagy fékezéshez. A standard változat 40 x 40 mm-es négyzet, más méreteket is kínálunk.

Az oldalirányú elmozdulású csapágyak lehetővé teszik a kezelő számára, hogy nagyon könnyen beállítsa a letekert anyag szélét oldalirányban. Az eltolás +/- 25 mm vagy +/- 50 mm tartományban lehet. Néha ezeket a csapágyakat akkor használják, ha a gép nem egyenletes tengelyekkel van felszerelve, ahol kompenzálják a tengelyszélességbeli különbségeket.

Minden csapágyhoz, láb- és karimakialakítás, valamint kimenő tengely pontosan az Ön specifikációi szerint kapható. A csapágyakat gyakran használják fel- vagy letekercselő állványokon, és mindenhol, ahol nyomatékot kell tengelyen átvinni.

 • Speciális kerek négyzet alakú tároló - "VO"

  Ez az illeszkedés minimálisra csökkenti a vibrációt és a nagy sebességnél történő gördülést. A tekercs stabilabban bontakozik ki, mert az összes terhelés a körprofilra összpontosul, és a nyomatékot egy négyzet segítségével továbbítják. Egy ilyen csapágy nem kopog, és szinte egyáltalán nem kopik.

  Ennél a csapágytípusnál a csapágy az oldalirányú elmozdulást is átadja egyik csapágyról a másikra.

 • A fej automatikus zárása

  Billenő csapágyak, amelyek elfordításkor mindig automatikusan záródnak, így 100%-ban meg tudják akadályozni a tengely kiesését a csapágyból. Ez egy tanúsított rendszer, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

technikai paraméterek

Modell Teherbírás Nyomaték Megtakarítás Tárolási méret Ø Kimenő tengelyek Karimás - rajz Sarkú - rajz Sarkú - 3D Karimás - 3D
951 KLL 1600 kg 1000 Nm VO 25-30 mm 25-35 mm Rajz Rajz 3D 3D
951KLSL 1600 kg 1000 Nm VO 40 mm 45 mm Rajz Rajz x x
951 KLP 3000 kg 1300 Nm VO 30-35 mm 25-45 mm Rajz Rajz 3D 3D
951KLSP 3000 kg 1300 Nm VO 40 mm 30-50 mm Rajz Rajz x x
GSC-40-SL 1200 kg - - 35 mm max 45 mm Rajz Rajz x x

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel