Mechanikus fékek

Műszaki adatok

 • kézi, pneumatikus és biztonsági változatban kaphatóak
 • opcionális féktárcsa átmérő 200-600 mm tartományban
 • méretre gyártás a vásárló igényeinek megfelelően

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikáció

A féknyereg kézi, pneumatikus és biztonsági változatban kapható. A féktárcsa átmérője 200-600 mm tartományban, vagy pontosan az Ön rajza szerinti gyártása szintén nem kötelező.

A forgó gépalkatrészek szabályozott fékezésére a legjobb megoldás egy féktárcsa és egy vagy több fékdugattyú kombinációja. Az RE féknyergeket az Ön alkalmazásának munkakörülményei és műszaki paraméterei szerint tervezték és gyártják. Lehetőségek széles skáláját fedik le, hogy minden vásárlói igényt kielégítsenek.

 • CX-NANO pneumatikus fékdugattyúk

  Légvezérlésű, nagyon kis méretű dugattyú, főleg az autóiparban használatos.

 • CX típusú pneumatikus fékdugattyúk

  Az egyes fékdugattyúk ideális megoldást jelentenek az alacsony és közepes fékerős alkalmazásokhoz. Kis méretüknek köszönhetően egy féktárcsára több dugattyú is felszerelhető, aminek köszönhetően elérjük a szükséges féknyomatékot. A dugattyúk biztonsági változatban is kaphatók.

  Kérésre 10%-ra, 16%-ra vagy 40%-ra csökkentett fékezőnyergeket szállítunk, aminek köszönhetően precíz féknyomatékot érhetünk el a nagyon érzékeny fékezéshez, amelyet könnyű anyagok használatakor vagy tökéletesen egyenes anyagvágáskor használnak. .

 • Pneumatikus és mechanikus féknyereg

  Kézi vagy pneumatikus működtetésű fékeket kínálunk, amelyek a nagy fékezőnyomatéknak köszönhetően hatékony vészfékezésre használhatók bármilyen görgőn lévő gépi feldolgozó anyagon. Javasoljuk, hogy a fékeket PX típusú féktárcsáinkkal együtt szerelje be. Kopáskor a féknyergek automatikusan utánállításra kerülnek.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel