Szabályozás nyúlásmérőkkel

Műszaki adatok

 • az anyagfeszültség pontos kimutatása
 • tökéletes szövetfeszesség
 • a tensometrikus technológiával rendelkező mérőcellák széles választéka garantálja a pontosságot és a megbízhatóságot mindenféle alkalmazáshoz
 • 50 N és 30 000 N közötti terhelésekhez használható

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

Az anyagfeszesség pontos felismerése az első lépés a tökéletes szövetfeszesség eléréséhez. A nyúlásmérő technológiával rendelkező erőmérő celláink széles választéka garantálja a pontosságot és a megbízhatóságot mindenféle alkalmazáshoz.

A karima-, tengely- és alapérzékelők mellett érzékelő görgőket, konzolos, nyomó- és feszültségérzékelőket is kínálunk. 50 N és 30 000 N közötti terheléshez állnak rendelkezésre.

 • CF nyúlásmérők

  A feldolgozóiparban legelterjedtebb és leggyakrabban használt készülékek számos modellben kaphatók 50-25000 N terhelésre. A nyúlásmérők kimenete mV-ban megadott feszültségben vagy 4-20 mA áramerősségben kapható. A CF a leggyorsabb és legolcsóbb rendszer az anyagok feszültségének mérésére és szabályozására.

 • CK nyúlásmérők

  Kompakt, sokoldalú és megbízható. Ezeket a nyúlásmérőket átmenő tengelyes alkalmazásra használják. A CK átmenőtengelyes nyúlásmérők 250 és 30000 N közötti terheléssel és speciális kivitelben kaphatók magas páratartalmú vagy vákuum környezetben történő használatra.

 • CB nyúlásmérők

  A CB láb nyúlásmérők ideális megoldást jelentenek az anyagfeszültség kimutatására, mivel más erők hatása nélkül is képesek mérni, mint például a vezetőhenger súlya, támasztékok stb. A CB nyúlásmérők felépítése lehetővé teszi a tára mechanikus kizárását. Ezenkívül a nyúlásmérők nagy rezgés- és túlterhelésállóságot biztosítanak. A CB nyúlásmérőket jellemzően papírgépeken, szuperkalanderező- és hengerelőgépeken használják, de olyan üzemekben is, ahol az anyaggal rendkívül óvatosan kell bánni.

 • CPF felszedő görgő

  A robusztus, pontos, könnyen használható és kalibrált CPF érzékelő henger lehetővé teszi a szövet feszültségének pontos észlelését, mivel a henger súlya és az anyag helyzete nem befolyásolja a leolvasást. A henger csak az egyik oldalon van rögzítve. A CPF a henger elején található kijelzővel, az érzékelők egyszerű kalibrálásához és vezérléséhez, valamint integrált erősítő és kijelző nélküli változatban is elérhető. Speciális kialakításának köszönhetően a CPF érzékelő a maximális terhelés 10-szeresét is képes ellenállni a túlterhelésnek, és stabil a hőmérséklet, nyomás és páratartalom változásaival szemben. 250-600 mm-es hengerhossz-tartományban kapható, integrált erősítővel vagy anélkül.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel