Szabályozó vezérlőegységek

Műszaki adatok

 • a papír, műanyag és mindenféle visszatekercselt anyag szövedékének feszültségének szabályozására
 • sokoldalúság, megbízhatóság és maximális hatékonyság
 • egyszerű kalibrálás és használat
 • kompakt méretek

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

Szállítónkkal együttműködve feszültségszabályozókat tervezünk és gyártunk papír, műanyag és mindenféle visszatekercselt anyag feszültségszabályozására. A sokoldalúság, a megbízhatóság és a maximális hatékonyság, valamint az egyszerű kalibrálás és használat, a kompakt méretek és az alacsony ár azok a fő jellemzők, amelyek lehetővé tették az RE márkájú tolóerő-szabályozók sikerét az évek során szerte a világon.

 • T-one szabályozó

  Speciálisan kialakított szabályozó az anyagszíj feszességének zárt hurokban történő szabályozására. A vezérlő fő előnye a kompakt kialakítás és a rendkívül egyszerű használat és beállítás.
  T-one: Feszességszabályozás nyomatékszabályozással nyúlásmérőkkel vagy táncolóval; feszültségszabályozás nyúlásmérőkkel ellátott fordulatszám-szabályozás segítségével.
  T-one FPM: Feszességszabályozás nyomatékszabályozással nyúlásmérőkkel vagy táncolóval és tekercsátmérő-érzékelővel.
  T-one SEL-XP: Kombinált kipörgésgátló nyomatékszabályozás nyúlásmérőkkel vagy táncolóval olyan alkalmazásokban, amelyek moduláris légfék-vezérlést igényelnek.
  T-one 28: Nyomaték/fordulatszám feszültségszabályozás nyúlásmérőkkel vagy táncolóval az elektromosan hajtott le-/tekercselő állványokhoz.
  T-one ULS: Kipörgésgátló nyomatékszabályozással, nyitott hurkú tekercsátmérő-érzékelővel.

 • T-két szabályozó

  Ez egy digitális vezérlőrendszer az anyagfeszültség automatikus szabályozására. A rendszer magja egy új PID-algoritmus, amelyet kifejezetten a kritikus rendszerstabilizációs technikákhoz terveztek.
  T-TWO szabvány: alkalmas az anyag feszességének szabályozására a letekercselő fék nyomatékszabályozásával és a nyúlásmérők vagy a táncoló jelével.
  T-TWO LB: egy SPLICER rendszerekre kifejlesztett verzió. A nyugalmi helyzetben lévő tekercset fix nyomaték szabályozza, míg a feldolgozott tekercset a beállított paraméterek szerint.

 • US.3 ultrahangos tekercsátmérő-érzékelő érzékelő

  Alapesetben nyílt hurkú kipörgésgátlóhoz használják pneumatikus fékkel, tengelykapcsolóval vagy motorral együttműködve.
  Az US.3 egyszerű felülettel rendelkezik, jégcsíkkal és két gombbal. Könnyen használható és telepíthető, gazdaságos és pontos. Az US.3 ideális megoldás lapozó-, vágó- és zacskógépekhez.

 • OROSZLÁN

  Mikroprocesszoros vezérlésű digitális áramszabályozó, amely nagyon sokoldalú, kompakt, megbízható és pontos. Használható áramszabályozóként zárt hurkú rendszerekben vagy feszültségszabályozóként zárt hurkú és nyílt hurkú rendszerekben.
  Zárt hurkú rendszerekben arányos derivált feszültségszabályozóként működik táncgörgővel és potenciométerrel, míg nyílt hurkú rendszerekben szondával (szervo átmérővel) vagy potenciométerrel kombinálva.
  A maradék mágnesesség megszüntetésének képességével a Leo alacsony nyomatékú alkalmazások kezelésére is alkalmas.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel