Mechanikus fejek

Műszaki adatok

 • robusztus karosszéria nagy teherbírással
 • a karima mindig egyedi gyártású az ügyfél számára
 • alkalmas a legtöbb letekerhető állványhoz
 • egyszerű, karbantartást nem igénylő és olcsó megoldás

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

A mechanikus szorítófejek a hidraulikus lecsévélő állványok leggyakrabban használt megoldásai közé tartoznak. Alkalmasak nagy súlyú tekercsek letekerésére nagy sebességű gépeken. Nyomatékkal aktiválódnak. Amint a tekercs elkezd letekerni, a kimeneti szegmensek aktiválódnak, tökéletesen rögzítve és központosítva a hüvelyt. A finom pofák megakadályozzák a túlzott porképződést, és lehetővé teszik a tekercsek letekerését az utolsó rétegig. Minél nagyobb az anyag feszültsége, annál nagyobb a fej szorítónyomatéka - a hüvelynek nincs esélye felborulni. A fejek gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást, nem kötődnek meg a pofákban lévő por miatt, és megbízhatóan működnek még acél vagy üvegszálas hüvelyekkel is.

 • S típusú mechanikus fejek - Standard

  A legszélesebb körben használt modell, különösen a papíriparban és a hullámkarton-gyártó gépekben, ahol csak egy hüvely átmérőjű tekercseket dolgoznak fel. 70 mm-től 12"-ig terjedő változatokat kínálunk további módosítási lehetőséggel.

 • SM típusú moduláris mechanikus fejek

  Az S típushoz képest ez a moduláris modell lehetőséget kínál a fejtest egyszerű cseréjére egy karimán egy csappal, ami lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást a különböző feldolgozott aljzatátmérőkhöz. Ez a modell jelentősen csökkenti az állásidőt az anyagcsere során, és így növeli a rugalmasságot és a munka hatékonyságát. A teherbírás mindig a belső csaptól függ, és a különböző kombinációkat a műszaki dokumentáció foglalja össze.

 • Lépcsős mechanikus fejek

  A két-három fokozatú test lehetővé teszi a különböző átmérőjű aljzatok befogását a fej szétszerelése nélkül. A kialakítás kissé hosszabb testtel rendelkezik, de ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a hüvely átmérője nagyon gyakran változik.

 • Mechanikus fejek csúszókarimával - Corekicker

  A tekercs letekerése után a fej automatikusan kilöki az üres csövet a gépből egy rugó vagy a gép karjaira szerelt hidraulikus vagy pneumatikus dugattyú segítségével.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel