Pneumatikus-mechanikai feszítőfejek

Műszaki adatok

  • ​​​​robusztus kialakítás nagy teherbírással
  • a karima mindig egyedi gyártású az ügyfél igényeihez igazodva
  • alkalmas a legtöbb áttetekercselő géphez
  • egyszerű, minimum karbantartást igénylő megoldás

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

A pneumatikus és pneumatikus-mechanikus fejek jelentik a kiindulópontot azokban az alkalmazásokban, ahol a forgatónyomaték iránya letekercselés vagy tekercselés közben változik. Ezek főként motoros letekercselő állványok, ahol a motor először meghajtja a tekercset, hogy munkasebességre hozza azt, majd később fékez és feszültséget kelt az anyagban. Ezeknek a fejeknek a szorítóereje nem függ a pillanat nagyságától vagy irányától, hanem állandó, amelyet a fejben lévő légnyomás indukál. A fejek nagy súlyú és tekercselési sebességű alkalmazásokhoz is alkalmasak. Tökéletesen központosítják a hüvelyt, így kiküszöbölik a gurulást és a vibrációt. Ez egy kevésbé használt modell, elsősorban a magasabb ár és a gyakoribb karbantartás miatt a mechanikus fejekhez képest.

  • Pneumatikus-mechanikus fejek adapterrel

    Moduláris rendszer, a fej testének egyszerű cseréjével a karimán, amely lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást a különböző feldolgozott aljzatátmérőkhöz. Ez a modell jelentősen csökkenti az állásidőt az anyagcsere során, és így növeli a rugalmasságot és a munka hatékonyságát.

  • Lépcsős pneumatikus fejek

    A két-három fokozatú test lehetővé teszi a különböző átmérőjű aljzatok befogását a fej szétszerelése nélkül. A kialakítás kissé hosszabb testtel rendelkezik, de ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol nagyon gyakori a hüvely átmérőjének változása.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel