Könnyű alumínium légtengelyek

Műszaki adatok

 • nagy teherbírás
 • kis súllyal rendelkeznek
 • egyszerű és gyors karbantartás
 • a szabványos pótalkatrészek raktáron
 • méretre gyártás a vásárló igényeinek megfelelően

 

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

A szorítószalaggal ellátott tengelyek a leggyakrabban használt megoldások közé tartoznak a különböző iparágakban. Alkalmasak egy vagy több tekercs tekercselésére kisebb nyomatékú alkalmazásoknál. A tengelyek könnyű alumínium profilból vagy tartós acél testből és edzett acél csapokból készülnek. A tengelyek keménygumiból vagy alumíniumból készült szorítórudakkal és radiális vagy axiális töltőszeleppel vannak felszerelve.

A tengelyeket mindig megrendelésre gyártjuk - méretek, vagy küldött rajz alapján. Az építés során mindig számoljuk a feltekert tömeget és a fordulatszámot, hogy a tengely hosszú ideig megbízhatóan működjön.

 • Különféle profilok kialakítása

  Különféle profilformák állnak rendelkezésre a teherbírás és a tengelysúly ideális kombinációjához. A standard foglalatprofilok: 2" (50,4 mm), 70 mm, 3" (76,2 mm), 4" (101,6 mm), 120 mm, 127 mm, 150 mm, 6" (152,4 mm) és 8" (203,2 mm) A különlegesség egy három szorítószalaggal és üreges szerkezettel rendelkező profil a rendkívül alacsony tengelysúly érdekében.

 • Egyoldalas menetes tengely

  Szerelés karimára vagy csapra a gép csapágyaiban. Gyakori a bajonett rögzítés is. Alkalmas a tekercs gépbe történő egyszerű be- és kirakodására, leggyakrabban kisméretű visszatekercselőknél, vágógépeknél és címkegépeknél. A standard változat acélból készült, mert nem kell kezelni.

 • Adapter szorítóhevederekkel

  Univerzális megoldás azon ügyfelek számára, akik több csőátmérőjű tekercseket dolgoznak fel. Az adaptert szorítókarimával vagy belső tengelytágítással kell a tengelyre rögzíteni. Bármilyen átmérőben és bármilyen hosszúságban gyártható.

 • Pneumatikus tengely az alsó kések rögzítéséhez

  Alacsony kifutású acél tengely, a legnagyobb precizitással gyártva. A test általában horganyzott, f7 tűréssel készül az alsó kések könnyű mozgatása és egyben a befogás utáni nagy stabilitás érdekében.

 • Felfújható tamburok a papíripar számára

  A Tambory a nagy tekercsek tökéletes feltekercselésének vagy letekercselésének előnyét kínálja a papíriparban nagyon nagy sebességgel. Speciális önközpontosító rendszerrel vannak felszerelve, fém központosító rudak és gumirudak a nyomatékátvitel érdekében. A karosszéria acélok és könnyűötvözetek széles választékából készülhet.

technikai paraméterek

 

 

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel