Tengelyek dudanélküli tekercsekéshez

Műszaki adatok

  • alkalmasak papírduda / papírcséve nélküli tekercselésre vagy nagyon vékony papírdudára való tekercselésre
  • recézett szorítórudak a nyomatékátvitelhez
  • ideális hab anyagok, üvegszál és szénszál tekercselésére
  • méretre gyártás a vásárló igényeinek megfelelően

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

A teljes kerületen és teljes szélességben szorítórudakkal ellátott tengelyeket főként tekercsek mag nélküli tekercselésére, vagy nagyon vékony magokra történő tekercselésre használják, ahol a szegmensek vagy szalagok deformálhatják a magot. Felfújás után a széles szegmensek kinyúlnak, így a tengely teljes kerülete megnő. Ezek a tengelyek nagy tolóerejű alkalmazásokhoz alkalmasak, és gyakran karimás kivitelben láthatók. Robusztus acél testből, széles alumínium lécekből készülnek, és alapfelszereltségként egyoldalas szövött kivitelben vannak felszerelve.

  • Tekercselőtengely nagyon vékony magokhoz

    Ennek a kialakításnak a teljes kerületén szorítórudak vannak, amelyek felfújáskor kinyílnak, és a csövet a teljes kerületen és szélességben rögzítik. A tengelyek nagy csavarodási ellenállást garantálnak, így nagy feszültséggel tekerhetők fel.

  • Tengely cső nélküli tekercseléshez

    Ez a kialakítás minden tágulási rúddal rendelkezik, amely növeli a tengely átmérőjét, kivéve egy rudat, amely szilárdan van rögzítve a testhez, és nem mozdul el. Az anyag eleje e rúd alá kerül, és egy gumi szorítószalag segítségével nagyon erősen rögzítődik alá. Ezt követően az anyag feltekerhető a megnagyobbított testre, majd feltekercselve a mag kihúzható a tengelyről.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel