Hűtő- és fűtőhengerek

Műszaki adatok

 • mi tervezünk, gyártunk és szállítunk minden speciális hengert
 • méretre készülnek az összes szükséges paraméter kiszámításával
 • acélhengerek, szénszálas görgők, gumírozott hengerek, raszteres és anilox görgők és egyéb speciálisan tervezett görgők

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

Tervezünk, gyártunk és szállítunk minden speciális hengert az Ön alkalmazásaihoz. A hengerek méretre készülnek az összes szükséges paraméter kiszámításával. Ezek acélhengerek, szénszálas hengerek, gumírozott hengerek, raszteres és anilox görgők és egyéb speciálisan kialakított hengerek.

Egy- vagy kéthéjú, egy vagy két spirállal rendelkező hűtő-fűtő- és kalanderhengereket szállítunk. Nyomós és anilox flexonyomó hengerek. Flexo nyomódobok alacsony szóródással. Gumírozott nyomógörgők, barázdált görgők és speciális perforált görgők, késes hornyos görgők és egyéb görgők speciális alkalmazásokhoz.

Amikor speciális tekercseket kér, nagyon fontos a pontos specifikáció, amely segít megérteni az Ön alkalmazását. Megtervezzük és kiszámoljuk a hengereket. Minden paraméterrel műszaki rajzot készítünk és jóváhagyásra elküldjük Önnek. A paraméterek szerint a felületkezelést és az egyéb jellemzőket is megtervezzük.

 • Hűtő- és fűtőhengerek

  Belső közegkeringető hengerek (hideg víz, forró víz, gőz, olaj és egyebek) a hőmérséklet átvitelére az anyagra. Igényes alkalmazásokhoz a hőmérsékleti együtthatót a henger teljes szélességében számítjuk ki. A legjobb eredményt a kettős héjú, dupla hélixszel rendelkező hengerek használatával érhetjük el, ahol a közeg mindkét oldalról be- és kilép. A be- és kilépést forgó bemenetek biztosítják.

 • Egyoldalas hűtő- és fűtőhengerek

  A speciális szilárd felépítés megbízható funkcionalitást garantál még egyoldalas alkalmazásoknál is.

 • Hengerek keresztirányú aprítókések tárolására

  Nagyon precíz, tömör anyagból készült hengerek keresztfűnyírókhoz és lapos gépekhez. Szögletes nyílás a csavaros késtartóhoz, amely elegendő vágási nyomatékot garantál még a legigényesebb alkalmazásoknál is.

 • Alsó vágógörgők

  Hornyolt görgők vágáshoz 3 és 3 mm széles hornyokkal, amelyeket gyakran műanyag fóliák vágására használnak. Precíziós alsó görgők alsó kések rögzítéséhez vagy edzett görgők nyomókésekkel történő vágáshoz.

 • Nyomásvágó görgők

  Speciálisan edzett felületű hengerek a nagy ellenállás érdekében közvetlenül a hengertesten történő zúzással történő vágáshoz.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel