Kések csomagológépekhez

Műszaki adatok

  • alkatrészek Multivac, Tiromat, Dixie és egyéb gépekhez
  • a szabványokhoz képest kisebb módosításokat végezhetünk a késeken

Kapcsolatba lépni

További információért keresse kollégánkat

Kapcsolatba lépni

Részletes specifikációk

Minden típusú csomagológéphez szállítunk késeket, rendszeresen küldünk a vásárlóknak alkatrészt Multivac, Tiromat, Dixie és egyéb gépekhez. Normál méretű kések, csillagok és borotvapengék általában raktáron vannak, és egy héten belül kiszállítják. Ne habozzon kérni tőlünk nem szabványos választékot. Késeink ugyanolyan minőségűek, mint az eredetiek, csak lényegesen alacsonyabb áron. A szabványokhoz képest kisebb módosításokat végezhetünk a késeken, hogy azok teljes mértékben megfeleljenek az Ön igényeinek. Bármilyen formájú kést tudunk gyártani minden elterjedt és minőségi anyagból, csak egy műszaki rajzot kell elküldeni.

  • Multivac, Tiromat és mások

    Bármilyen csomagológéphez szállítunk késeket: MULTIVAC, TIROMAT, Variovac, DIXIE, WEBER, APEX, WEBOMATIC, MAŠEK, VELTEKO és mások.

  • Lyukasztókések

    A kés anyaga általában edzett rozsdamentes acél a higiéniai előírásoknak megfelelően. Főleg fóliák és műanyagok vágására használják a csomagoló- és élelmiszeriparban. A stancolókést a mellékelt műszaki rajz, a mellékelt minta alapján elkészítjük Önnek, vagy az alkalmazás követelményeihez igazítjuk.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Balázs István

Sales Manager

Vagy hagyjon nekünk elérhetőséget és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Kapcsolatfelvétel